Pályázataink

Gyakornok alkalmazása a Tisza-Audit Bt-nél2020Logo

A TISZA-AUDIT Könyvvizsgáló, Tanácsadó és Könyvelő Bt. a „Gyakornok alkalmazása a Tisza-Audit Bt-nél” című, GINOP-5.2.4-16-2016-00655 azonosítószámú pályázata során 2.928.650.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson a GINOP keretében. A projekt keretében 1 fő pályakezdő foglalkoztatására került sor a cég egri telephelyén.

A felvett gyakornok számviteli ügyintéző munkakörben került foglalkoztatásra 2017.03.27. és 2017.12.26. között. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornok bér és járulékköltségeihez, valamint eszközbeszerzésre használtuk fel. A projekt megvalósítása során 1 szakember került kijelölésre, aki vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítményértékelői szerepkört töltött be a fiatal mellett. A szakképzésben megszerzett tudás és készségek gyakorlati hasznosításával kapcsolatos közvetlen foglakoztatói és gyakornoki visszajelzések biztosítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt kapcsolatot tartottunk az egri Szakképzési Centrummal. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyen a támogatott gyakornok 9 hónap alatt megszerezve szakmai tapasztalatát, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősíti a vállalatunkat.

A gyakornok felvétele a foglalkoztatottak számának nettó növekedését eredményezte a felvételt megelőző 12 hónap átlagához viszonyítva. A projekt eredményeként 1 fő gyakornok, valamint 1 fő vállalati kapcsolattartó foglalkoztatása történt 9 hónapon keresztül.

A projekt hozzájárult a szakképzésből kilépő fiatal elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítéséhez, a fiatal valódi munkatapasztalatot szerezhetett, ezáltal javult foglalkoztathatósága és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyei.

A projektet 2017.03.27-én kezdtük, a projekt fizikai befejezésére 2017.12.26-án került sor.

2020Logo_N